ŞIRNAK / SİLOPİ - Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Yeni Müfredat Taslağı Kamuoyunun Görüşüne Açıldı''

Kütüphanecilik Kulübü Pano Çalışması

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Bir Şair Bir Şiir etkinliği kapsamında okulumuz 9 Bilişim sınıfı öğrencilerinin bu hafta hazırladığı  pano ile Şair Yunus Emre'yi ağırlıyor.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Siirt Üniversitesi Din Bilimleri Anabilim Dalı Doç. Dr. Muhammed Muhdi Gündüz tarafından sorumluluk bilinci konulu konferans verildi.

OKULUMUZDA DEPREM ANI VE TAHLİYE TATBİKATI YAPILDI!

Şbt

Deprem bölgelerinden gelen çocuklarımızı bir nebze de olsa rahatlatmak ve çocuk olduklarını tekrar hatırlatmak için Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri kostümlerini giyip çocuklarımızla birlikte oyunlar oynadı ve şarkılar söyledi.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizin ellerine sağlık.

Şbt

Döner sermaye kapsamında Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Moda Tasarım Teknolojileri Atölyesi alan öğrencileri ile birlikte tekstil üretim faaliyetleri gerçekleştiriliyor.

Bu hususta emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ TANITIMI

LİSELER ARASI MÜNAZARA YARIŞMASI 2. TUR

LİSELER ARASI MÜNAZARA YARIŞMASI

1. DÖNEM GENEL VELİ TOPLANTISI

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

Kas

Bir Oyuncak Bin Tebessüm Projesi kapsamında Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri Oyuncak Atölyesi derslerinde ürettikleri oyuncak ve materyalleriköy okullarındaki yavrularımıza ulaştırıp yüzlerinde bir tebessüm oluşturmaya çalışıyor.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA DÜZENLENEN ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.